Mobil Vinçler

Temmuz 07 2016

Mobil vinçler zorlama yapılmadan istediğiniz nesneyi dikey ya da yatay olarak istediğiniz yerden, istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Vinçlerimiz tamamen Avrupa normlarına En 12999 ve harmonize standartlara göre imal edilmektedir. Aynı zamanda tüm emniyet kurallarına dikkat edilmiş ve gerekli önlemler alınmıştır. İsteğe bağlı olarak farklı kapasitelerde birçok vinçlerimiz bulunmaktadır, isteğe bağlı temin edilmektedir.

Mobil vinçler markasına göre 50-60 metre civarına çıkabilmeli ve toplam 100 tona kadar kaldırabilmelidir. Aynı zamanda mobil vinçler özelliği gereği her türlü zeminde kullanılabilir ve her türlü zeminde denge sağlayabilir durumda olmalıdır. Mobil vinçlerin şoför kabini de iş güvenliği ve kontrol açısından her türlü detaylar düşünülmüş ve kontrol edilmiş şekilde olmalıdır. Tüm güvenlik önlemleri iş sağlığı ve iş güvenliği standartlarınca alınmıştır ancak alınmış dahi olsa ne yazık ki operatörün hayatı riski ve hayati tehlikesi hep olacaktır. Herhangi bir kazada maruz kalan organlarının zarar görmesi ve vinçlerin hasar görmesi gibi riskler mevcuttur, önceden tahmin edilmiş durumlardır. Ancak bunları tamamen operatörün ehemmiyetli tavrı belirleyecek, onun gerekli önemi vermesi durumunda bu tarz durumlar yaşanmayacaktır.

Günümüzde vinçler hemen hemen her yerde bir ihtiyaç olmuştur. İnşaat sahalarından tutun, Türkiye elektrik dağıtım anonim şirketlerine kadar en çok kullanılan alanlar olmuştur. Sadece iş sektöründe değil aynı zamanda günlük kullanım için evden eve eşya nakliyesinde de kendini geliştirmiştir.