ExpressVinç ile Doğru Fiyat

Eylül 09 2016

Express vinç doğru fiyat avantajı, kaliteli hizmet sloganı ile yola çıktığından bu yana müşteri memnuniyetinde düşüş olmadan pek çok mutlu müşteriye ulaştı!

Araç üstü platformlar bütçenizi sarsmayacak en ideal fiyatlar ile hizmete hazırdır.  Çeşitleri ile de sizi şaşırtan bir filosu bulunur.

Bu ürünlere bir göz atalım:

  • 16 ve 20 metre sepetli teleskopik araç üstü platform vinçler
  • 18 ve 22 metre eklemli teleskopik araç üstü platform vinçler
  • 27 ve 30 metre araç üstü vinçler
  • 37 metre Jumbo ve Telesakopik sepetli vinç

Kullanışlı ve bakımı yapılmış yeni vinçler de 60 metreye kadar araç bulabilirsiniz. Bunlar dışında Bizzocchi Autl 201, Bizzocchi KF 260ve Cte zed 26j gibi farklı vinçlerden de işinize yarayacak olanları seçebilirsiniz.

Firmamız ile merkezde görüşmeler yapabilir araçları seçebilirsiniz. Telefon, fax ve gsm numarası sitede yer alan iletişim bölümünde bulunur. Ayrıca mail yolu ile ulaşmak isterseniz başvuru formu da oluşturulmuştur.

Vinçlerden işinize yarayacak olana karar veremiyorsanız yapılan toplantılarda projenize uygun araç seçimi sizler için işi en kısa sürede sorunsuz yapmanız için sunulur. Araçları görebilir ve genç filo arasından seçim yapabilirsiniz.

Platform vinçler kullanımı oldukça kolaylaştırarak herhangi bir binaya ya da yapıya iskele kurulmasını beklemeden işlemleri başlatmanızı sağlar. Bu da size birkaç gün kazandırır. Zamandan kazanç dışında emek ve maliyetten de kazanmanız sağlanır.

Vinçlerin çeşitleri ve gerçek resimleri kategorilerde size sunulmuştur. Hangi vince ihtiyaç duyacağınızı biliyorsanız telefon ile iletişim kurarak kullanım için rezervasyon yaptırabilirsiniz.  Günün her saati firmamıza ulaşıp fiyat, ürün bilgisi alabilirsiniz. Kazançlı çıkmak ve projenizi zamanında bitirmek için Express vinç size yardımcı olacaktır.