ExpressVinç Güvenli Vinç!

Eylül 09 2016

Expressvinç, vinç alarak yapmış olduğunuz maliyetleri en aza indirgemenize olanak sağlar. Vinçler her zaman ağır yük tercihi için kullanılır. Ancak expressvinç sizlere onlarca çeşit vinç sunuyor ve iskele kurmadan binaları onarmanız, bakımını yapmanız için size kaliteli bir hizmet sunuyor.

Kiralama işlemlerinde expressvinci tercih edersiniz, projeleriniz dinlenir, hangi tür araçlara ve cihazlara ihtiyacınız var belirlenir ve ardından sizin için neler yapılabileceğine karar verilir. Siz de uygun görürseniz anlaşma sağlanır. Kaç günde işin biteceği de kesinleştirilir ve bu şekilde işlem başlar.

Önceden rezervasyon yaptırırsanız işinize yarayan vinçler o günler için sizin için ayrılır ve işleriniz aksamadan süregelir. Tahmin edilen sürede iş kazalarına neden olmayacak şekilde hazırlanan, bakımı yapılan vinçler emrinizde olacaktır. Vinçler için tercih iş güvenliğini ön planda tutması ise genç bir filoya sahip olduğumuzu söylemeliyiz.

Genç filonun içerisinde ihtiyacınıza uygun vinçler bulabilirsiniz. Vinç hizmetleri size sunulan detaylar ile birebir aynıdır. Görseller ile tanımlanmış olan sayfamızdan filomuzda yer alan vinç çeşitlerine bakabilirsiniz.

İletişim kurmak için ise telefon yolu ile istediğiniz her zaman arayabilirsiniz. Sizinle bir randevu ayarlanır, projeniz değerlendirilir, modellere karar verilir ve çalışma gününde zaman aksaması olmadan çalışıp işlerinizi başarılı bir şekilde gerçekleştirmeniz sağlanır.

Siz de kaliteden şaşmadan işleriniz teknik sorunlar ile aksamadan projenizi tamamlamak isterseniz expressvinç olarak yanınızdayız. Ayrıca olurda herhangi bir teknik arıza ile karşılaşırsanız hemen filomuzdan aynı model başka bir vinç hizmetinize sokulur ya da tamir için derhal harekete geçilir. Siz değerli müşterilerimiz vinç kiralama işlemleri yapmak isterseniz hemen telefon numaramız ile bizimle irtibat kurun. Gerekli bilgiler size telefon yolu ile aktarılacaktır.