Eklemli Platform Vinçler

Aralık 12 2019

Eklemli platform vinçler genellikle Türkiye elektrik dağıtım anonim şirketi tarafından en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Eklemli platform vinçlerin en çok talep edilmesinin sebebi mekanik ve hidrolik platformlu olmasıdır. Bunun yararı ise en az arızaya sebep olmasıdır bu sebeple çok fazla rağbet görmektedir. Dilediğiniz kadar yükseğe çıkmasıyla meşhurdur ancak aynı performansı yanalda gösteremediği için alıcı grubu talebi buna bağlı olarak değişim göstermektedir. Genellikle eklemli platform vinçlerin kullanım alanları elektrik arızaları, bakım, onarımlarıdır. Aynı zamanda alçak ve yüksek gerilim noktalarının da bakım ve onarımlarında büyük işlev göstermektedir. Sizlere eklemli platform vinçlerin ana özelliklerinden kısaca bahsedelim;

Emniyetli, güvenli ve hidrolik elektrik sistemi

Elektrik akımı son derece emniyetli ve güvenlikli olarak vinç sistemine bağlıdır, bu sebeple elektrik çarpması gibi vakalar pek fazla görülmemektedir.

Kumanda acil durum durdurma butonu

Acil durum veya tehlikeli durumlarda panoda bulunan acil durum durdurma butonu sayesinde kazalara sebebiyet verilme oranı azalmaktadır.

Her arazi konumuna uygun ayaklıklar

Her araziye uygun olduğu için yere sahip denge kurar ve bu denge herhangi bir yer sarsıntısı, afet be bunun gibi durum olmadıkça sarsılma yaşanmaz.

Emniyet kemeri yeri

Emniyet kemeri ile sizleri korurken aynı zamanda taşımış olduğunuz ürünlerinde güvencesini sağlamaktadır.

Günümüzde oldukça alanda kullanılan bu vinçler günlük ve saatlik kullanımlar halinde ücret karşılığı kiralanıp kullanılabiliyor.